Blogs laten schrijven 

Bloggen als bedrijf

Bloggen is steeds normaler. Ook vloggen wordt steeds normaler, zeker voor de jongere generatie. Bloggen is voor bedrijven hét middel om kennis over je vakgebied te laten zien. Zo kan je door periodiek, bijvoorbeeld wekelijks, over een bepaald thema te bloggen, jouw expertise daarover aan je klanten laten zien. Omdat niet iedereen de tijd heeft om wekelijks een blog te schrijven, neemt For Stories dat graag uit handen.

Periodieke blogs

De beste vorm van bloggen is periodiek. De kracht van herhaling werkt, wanneer je elke keer opnieuw jouw kennis deelt met je klanten. Als je er zoveel over kan vertellen, moet je er wel verstand van hebben, toch? Wij helpen graag met de creatie. Om periodiek blogs te kunnen schrijven, gaan we samen om tafel en bespreken we de actualiteiten. Op basis van jullie kennis en onze aanvullende research, schrijven we goede inhoudelijke blogs. Zo laat je (potentiële) klanten zien dat jullie de kennis in huis hebben.

Enkele blog of column

Naast periodiek bloggen, is het ook mogelijk om een enkel blog door ons te laten schrijven. Dat kan bijvoorbeeld zijn wanneer je wordt gevraagd als gastblogger. Een uitgelezen kant om je expertise te laten zien. Laat ons jouw kennis verwoorden in een mooi blog. Naast blogs, kan het ook zijn dat je jouw verhaal kwijt wilt in een column of artikel voor een vakblad. Uiteraard helpen wij hier ook graag bij. In welke vorm het ook gegoten moet worden, wij zetten graag jouw verhaal op papier.

Ons eigen blog

Blogs schrijven doen we natuurlijk ook zelf. We schrijven blogs over over ons vakgebied communicatie, of over dingen die we tegenkomen in ons werk. Hieronder vind je de meest recente blogs van For Stories.
Bekijk alle blogs