Teksten schrijven

Jij vertelt, wij schrijven

Direct contact

Tekst laten schrijven

Teksten vind je overal terug. Je leest ze dagelijks. Een site, de krant, social media. De ene tekst is de andere niet. Zo lees je in de krant iets heel anders dan op Facebook. Voor communicatie bij bedrijven is dat niet anders: in je brochure of op je website vertel je iets anders dan op social media. For Stories kent de juiste toon en vertaalt jouw verhaal naar mooie teksten. Voor welk medium dan ook. Bekijk op welke manier wij voor jou een tekst kunnen schrijven. 

Wij schrijven onder andere deze teksten:

Websiteteksten

Teksten voor je website. Ze zijn van groot belang om jouw (potentiële) klant te overtuigen. Daarbij is een vervelend verschijnsel dat mensen online niet heel goed lezen. Je hebt dus vaak maar een paar seconden om de aandacht van jouw bezoeker te trekken. Wij houden het daarom graag kort. Dus met vlotte teksten, begrijpelijk geschreven en uiteraard: goed vindbaar.

Meer over websiteteksten

SEO teksten

Een goede websitetekst wordt gevonden en gelezen! Om hiervoor te zorgen, houden wij bij het schrijven altijd rekening met SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie. Goede koppen en goede content, gericht op je doelgroep. Daar houden wij van.

Meer over SEO teksten

Blogs

Met zakelijk bloggen toon je jouw kennis en word je een autoriteit op jouw vakgebied. Immers: wanneer je veel vertelt over een bepaald onderwerp, zal je er wel verstand van hebben. Heb je zelf geen tijd om zakelijk te bloggen? Laat ons het dan voor je overnemen. Samen bepalen we de thema’s, waarna wij de blogs uitwerken.

Meer over blogs

Social Media

Vertel je verhaal op social en laat zien wie je bent. Social media is uitermate geschikt om met enige regelmaat nieuws te delen. Daarin verschillen de verschillende social media nogal in functie. Waar LinkedIn zich richt op de zakelijke markt, is Facebook nog steeds het geschiktst voor het grote particuliere publiek.

Meer over social media

Brochureteksten

Een brochure is uitermate geschikt om jouw verhaal over te brengen op papier. Een brochure vertelt meer over jouw diensten of producten en kan daarbij de juiste foto’s tonen. Een voordeel van brochureteksten ten opzichte van websiteteksten, is dat mensen deze vaak wat geduldiger lezen. Zo is er meer tijd om je communicatieboodschap goed over te brengen.

Meer over brochureteksten

Teksten redigeren

Heb je zelf al teksten geschreven, maar ben je niet helemaal zeker over je talenkennis? Laat je tekst dan checken en zorg dat hij netjes, correct en begrijpelijk is. Op basis van jouw wensen kunnen we je teksten alleen nakijken op spelling, of jouw bestaande tekst als basis gebruiken om de tekst te herschrijven.

Meer over redigeren

Nieuwsbrief

Houd je publiek op de hoogte met nieuws van jezelf. Nieuwsbrieven zijn hier uitermate geschikt voor. Het probleem is vaak alleen, dat het nieuws ook geschreven moet worden. Heb je geen idee wat interessant nieuws is voor jouw klanten? Of heb je zelf geen tijd hebt om de teksten voor de nieuwsbrief te schrijven? Schakel ons dan in en wij nemen alles uit handen.

Meer over nieuwsbrieven

Voiceover schrijven

Je beseft het misschien niet altijd, maar ook gesproken voiceover teksten worden eerst geschreven, voor zij worden uitgesproken. Het schrijven van een goede voiceovertekst is anders dan een geschreven tekst. Je hebt namelijk te maken met spreektaal en intonatie. For Stories heeft jarenlange ervaring met het schrijven van voiceovers en kan deze teksten bovendien ook direct in laten spreken.

Meer over voiceoverteksten