Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo laten maken

Bedrijfsvideo’s laten zien wat een bedrijf doet. Maar niet alleen die feitelijke kant wordt getoond. Met een bedrijfsvideo geef je ook een inkijkje in de cultuur van je bedrijf: hoe werk je, wie werken er. De combinatie van beeld en tekst, bijvoorbeeld door een voiceover, biedt eindeloos veel mogelijkheden. Wil je een bedrijfsvideo laten maken? Laten we snel om tafel gaan om de mogelijkheden te bespreken. 

Promotievideo

Een bedrijfsvideo kan heel goed worden gebruikt als promotievideo. Het kan daardoor ook als een verkoopmiddel worden ingezet. De insteek van de bedrijfsvideo is in dit geval veel meer gericht op wat je kan en waarom je daar goed in bent. Hoe beter dat op beeld overkomt, hoe eerder de klanten zullen komen. 

Corporate story

Wil je niet alleen vertellen wat je nu doet, maar daar ook de geschiedenis in meenemen? Kies dan voor een corporate story video. Het is een bedrijfsvideo die omschrijft van hoe het ooit begon, tot hoe het nu is. Mooie foto’s van vroeger, of mooie animaties die de kijker meenemen in het bedrijfsverhaal. Wij als verhalenvertellers houden hier natuurlijk van!

Voiceover

For Stories verzorgt naast het maken van bedrijfsvideo’s en het schrijven van de voiceoverteksten, ook het inspreken van voiceovers. Indien nodig, kunnen we dit vaak al binnen 24 uur leveren. Bel of mail Stefan voor de mogelijkheden. Ook als je een bestaande bedrijfsvideo opnieuw wil laten inspreken, kunnen wij je helpen.