Brochure laten maken

Brochure laten maken

Niet alleen online is het belangrijk jezelf goed te presenteren. Ook offline zoeken mensen naar informatie over jouw product of dienst. Een goede brochure, waarin je vertelt wat je doet, helpt daarbij. For Stories maakt de mooiste brochures die jouw verhaal perfect vertellen. We schrijven de brochureteksten en maken de brochure vervolgens geheel in je eigen huisstijl op.

Werkwijze bij schrijven van brochureteksten

Hoe gaan we te werk bij teksten voor brochures? Natuurlijk hebben jullie de vakkennis in huis. Om goede brochureteksten te kunnen schrijven, interviewen we daarom één of meerdere collega’s die kunnen vertellen over je product of dienst. Aan de hand van de interviews werken wij sprankelende teksten uit die helemaal aansluiten bij de doelgroep.

Tekst én opmaak

Niet alleen de tekst voor de brochure kunnen wij verzorgen. Ook de opmaak is bij ons in goede handen. Laat ons helemaal vrij in onze creativiteit, of laat ons werken via het huisstijlhandboek. We doen beide graag. Ook wanneer er voor de brochure fotografie nodig is, kunnen we dat verzorgen. Zo maken wij de brochure van begin tot eind.

Drukwerk van brochures

Ook het drukwerk van brochures en folders kunnen wij helemaal uit handen nemen. Wij kennen de juiste drukkers in Nederland en weten zo altijd de beste kwaliteit voor een goede prijs te maken. Of het nu gaat om een lage oplage die geprint moet worden, of een hoge oplage die gedrukt moet worden: wij helpen graag verder.