Contentmarketing

Contentmarketing begint bij een contentplan

Contentmarketing is een steeds belangrijker onderdeel van de marketingwereld. Terecht, vinden wij. Het gaat bij communicatie immers om de inhoud. Contentmarketing gaat verder dan af en toe een leuke post op Facebook. Bij For Stories maken we eerst een contentplan. We bepalen daarin de doelen. Je wil bijvoorbeeld laten zien dat je verstand van een bepaald onderwerp hebt. Vervolgens kijken we hoe we dat doel kunnen bereiken en welke kanalen we daarvoor gaan inzetten. Ook kijken we naar de boodschap: wat willen we precies vertellen. Het eindresultaat is een overzichtelijk plan, waarmee we jouw doelen zullen bereiken!

Contentcreatie en content plaatsen

Op basis van een contentplan, creƫert For Stories content voor alle mogelijke kanalen. We schrijven, filmen of fotograferen alles voor de afgesproken doelen. Zo hoef je je nergens zorgen om te maken. Natuurlijk ben je zelf de specialist, dus we hebben regelmatig contact om inhoudelijk op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de markt. Zo kunnen wij je klant vertellen, wat jij als specialist weet.

Mogelijke onderdelen van contentmarketing

In een contentplan staan ook de middelen uitgewerkt die we voor jouw contentmarketing gebruiken. Hier kunnen zowel tekst, video als fotografie onder vallen. Bekijk hieronder wat we op dat gebied voor je kunnen betekenen.

Tekst

Content en tekst gaan hand in hand. Vaak wordt het een zelfs als synoniem van het ander gebruikt. Op gebied van tekstcreatie kan For Stories verschillende dingen uit handen nemen.

Meer over tekst

Fotografie

Contentmarketing kan ook heel goed in de vorm van beeld zijn. Denk aan een mooie fotoreportage van een congres, foto’s van producten of diensten, of ondersteunend beeld bij je brochure- of blogteksten. Kortom: content in de vorm van fotografie verzorgen wij graag!

Meer over fotografie

Video

Steeds meer kijken wij naar video. Op mobiel, op onze tablets: video wordt steeds mobieler. Bovendien beklijft de boodschap vaak beter, wanneer je deze overbrengt in beeld en geluid. For Stories heeft jarenlange ervaring met contentcreatie door middel van video en helpt graag om dit effectief in te zetten.

Meer over video