Zakelijk vloggen

Vlogs voor bedrijven

Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar ook als bedrijf kan je vlogs inzetten om je verhaal te vertellen. De videovariant van de geschreven blogs, laat een hoop van je kennis zien. Je deelt informatie over een bepaald thema en bouwt daarmee autoriteit op. Door periodiek, bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks, zakelijke vlogs te verspreiden, zien mensen snel dat je écht verstand van zaken hebt. 

Wekelijkse vlog? Zo gepiept!

Het klinkt heel arbeidsintensief, een wekelijkse vlog voor je bedrijf. Door slim om te gaan met tijd en bijvoorbeeld meerdere vlogs tegelijk op te nemen, is het echter heel efficiënt te produceren. Afhankelijk van de gekozen vorm van de vlogs, kunnen er tot wel 12 vlogs op een dag worden opgenomen. Op die manier hoef je slechts vier maal per jaar een opnamedag in te plannen voor een wekelijkse zakelijke vlog. Benieuwd hoe dat kan? Laten we de mogelijkheden eens bespreken. 

Voiceover

For Stories verzorgt ook het schrijven van voiceoverteksten, plus het inspreken van Nederlandse voiceovers. Indien nodig, kunnen we dit vaak al binnen 24 uur leveren. Bel of mail Stefan voor de mogelijkheden.