Interne video

Video's voor interne communicatie

Soms is het belangrijk om intern iets goed over te brengen door middel van video. Daarom maken wij ook veel video’s voor interne communicatie. Denk hierbij aan een maandelijkse update van de directie, een voorlichtingsvideo voor nieuwe collega’s, of instructievideo’s voor nieuwe producten of diensten. Hoe dan ook: video is een ideaal middel om de hele organisatie op een goede manier een boodschap over te brengen. Het geeft een extra laag aan de interne communicatie van een organisatie. 

Trainingsvideo's

Interne instructievideo’s of trainingsvideo’s kan je zeer goed gebruiken om collega’s iets te leren. Een trainingsvideo kan personeel voorlichten hoe ze met klanten om moeten gaan, of hoe ze bepaalde apparaten moeten gebruiken. Maar ook om systemen uit te leggen, kunnen we trainingsvideo’s maken. Deze laatste worden vaak niet gefilmd, maar geanimeerd. 

Duidelijke boodschap

Zeker in grote bedrijven is het voor directies vaak moeilijk om iedereen tegelijk dezelfde boodschap over te brengen. Een e-mail of nieuwsbrief biedt dan soms uitkomst. Om besluiten toe te lichten, of simpelweg de cijfers te bespreken, is video alleen veel sprekender. Met of zonder autocue: For Stories zorgt ervoor dat het verhaal van de directie perfect wordt overgebracht. Wij begeleiden niet alleen de technische kant van de opnames, maar adviseren ook hoe de boodschap het best overkomt op beeld. 

Voiceover

For Stories verzorgt ook het schrijven van voiceoverteksten, plus het inspreken van Nederlandse voiceovers. Indien nodig, kunnen we dit vaak al binnen 24 uur leveren. Bel of mail Stefan voor de mogelijkheden.