SEO teksten

SEO-teksten zorgen voor vindbaarheid in Google

Een goede tekst die niet gevonden wordt, zal geen nut hebben. Daarom houden we bij onze online teksten altijd SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie in ons achterhoofd. Een goede SEO-tekst wordt goed gevonden in Google. Google let bij de vindbaarheid op de inhoud van je pagina. Hoe vaak komt een woord voor, waar op de pagina bevindt zich dat woord? En waar gaat de rest van de site eigenlijk over? Al deze elementen van een SEO-tekst, plus nog een heleboel andere, zorgen ervoor dat je goed gevonden wordt in Google.

Wat is een goede SEO-tekst?

Een goede SEO-tekst heeft goede koppen, goede inhoud, maar is bovendien nog steeds goed leesbaar. Want het is belangrijk om de woorden waarop je gevonden wilt worden, vaker voorbij te laten komen. Maar je wil ook dat jouw klant de SEO-tekst nog steeds goed kan lezen. Daarom laten wij de inhoud altijd voor gaan. Bij het schrijven van de tekst houden wij SEO in ons achterhoofd, maar zoekmachineoptimalisatie mag de inhoud van de tekst nooit in de weg staan.

Advies over vindbaarheid in Google

Wil je advies over hoe je beter gevonden kan worden in zoekmachines? Of wil je SEO-teksten voor je website laten schrijven? Bel ons dan eens, of stuur een mailtje naar stefan@forstories.nl.