Websiteteksten schrijven

Goede tekst op je website

Een goede websitetekst vertelt wat de bezoeker wil weten. Je bezoeker komt immers naar je site om iets te leren. Over jou, over je bedrijf, of over jouw kennis. Een bezoeker zit niet te wachten op lange verhalen. Wij houden teksten daarom het liefst kort en bondig.

SEO teksten op je website

Vindbaar zijn op Google is belangrijk. Een goede tekst is daarvoor de basis. Prikkelende koppen, goede inhoud: ze vertellen jouw verhaal. Met Search Engine Optimalisation, kortweg SEO, zorg je ervoor dat mensen jouw website vinden. Wij houden bij het schrijven van websiteteksten altijd rekening met SEO. Lees ook meer over onze pagina over SEO teksten.

Tekst schrijven voor je website

Nieuwe site? Of toe aan vernieuwing van je site? Een goede tekst is de basis. For Stories helpt je graag bij het schrijven van de tekst voor je website. In een persoonlijk gesprek vragen we je eerst het hemd van het lijf. Zo weten we wie je bent en wat je doet. Daarna werken we jouw verhaal voor je uit. Met leuke koppen en goede inhoud. En natuurlijk rekening houdend met SEO.

Tekst op je website redigeren

Heb je zelf al een tekst voor je website geschreven, maar wil je deze nog laten nakijken door een expert? Laat ons dan je tekst redigeren. We lezen je tekst helemaal na, verbeteren evt. taalfouten en bekijken of de tekst duidelijk is voor je klant. Ook kijken we naar je tekst met betrekking tot vindbaarheid. Dit kan voor bestaande sites, of voor nieuwe sites!

Blog op je website

Blogs zijn een goede manier om je kennis te laten zien. Ben jij een expert binnen jouw vakgebied? Vertel erover op je blog! For Stories kan je helpen bij het schrijven van blogs. Door het volledig uit handen te nemen, of door een contentplan voor je te ontwikkelen. Lees er meer over op de pagina blog