De inhoudelijke websitescan

Klopt de inhoud van je website eigenlijk nog wel?

De websitescan van For Stories geeft een frisse blik op jouw website. Wat vertel je er eigenlijk? Klopt wat er staat nog met de werkelijkheid? Is alle informatie nog wel actueel? Dagelijks bezoeken (potentiële) klanten je site, maar krijgen ze het juiste beeld wat er te bieden is? We scannen de site inhoudelijk en zetten de goede én verbeterpunten op een rijtje. Zo weet je in een handomdraai waar je website verbeterd kan worden op het gebied van content. Waar nodig, kunnen we ook helpen om de verbeterpunten door te voeren.

Hoe werkt de websitescan?

De websitescan bestaat uit 4 fases. Hierin kijken we naar de inhoud van de site en of je hier dingen aan kan verbeteren. Hieronder staat elke fase kort beschreven.

Start

We starten de inhoudelijke websitescan met een persoonlijk gesprek waarin we je een aantal vragen zullen stellen. Simpele vragen als: wie ben je, wat doe je en waarom moeten mensen jou kennen, jouw producten kopen, of jouw dinesten afnemen. Deze kennismaking vormt voor ons de basis om jouw site na te lopen.

Controle

In deze fase van de websitescan controleren we de site. Op de werking, maar vooral op de inhoud! Klopt het verhaal uit ons gesprek, met wat we terugzien op de website. En is alle informatie die we tegenkomen actueel, of zien we misschien nog informatie uit het verleden?

Analyse

Nadat we de site hebben gecontroleerd, maken we een analyse van de inhoud. Welke punten die uit onze kennismaking naar voren kwamen, worden goed verteld. En welke komen niet goed uit de verf?

Nabespreken

De analyse, inclusief verbeterpunten, krijg je op papier. Geen hele boekwerken, maar gewoon kort en bondig uiteengezet waar op gebied van content wat te winnen valt. Uiteraard lichten we die verbeterpunten persoonlijk toe. Zo heb je snel en overzichtelijk een beeld van de kwaliteit van jouw website.

Wat kost een websitescan?

Een websitescan kost 295,- voor sites tot 25 pagina’s. Boven de 25 pagina’s rekenen we 50,- extra per 10 pagina’s. Voor dit bedrag krijg je een inhoudelijke analyse van je website, inclusief concreet advies over de verbeterpunten! Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op.

Ja, ik wil de websitescan