For Stories
/


 

 

Interne video

Soms is het belangrijk om intern iets goed over te brengen door middel van video. Daarom is er interne video. Denk hierbij aan een maandelijkse update van de directie, een voorlichtingsvideo voor nieuwe collega’s, of instructievideo’s voor nieuwe producten of diensten. Hoe dan ook: video is een ideaal middel om de hele organisatie op een goede manier een boodschap over te brengen. 


Trainingsvideo’s

Interne instructie- of trainingsvideo’s kan je zeer goed gebruiken om personeel dingen te leren. Een trainingsvideo kan personeel voorlichten hoe ze met klanten om moeten gaan, of hoe ze bepaalde apparaten moeten gebruiken. Maar ook om systemen uit te leggen, kunnen we trainingsvideo's maken. Deze laatste worden vaak niet gefilmd, maar geanimeerd. 


Interne communicatie

Zeker in grote bedrijven is het voor directies vaak moeilijk om iedereen tegelijk dezelfde boodschap over te brengen. Een e-mail of nieuwsbrief kan dan uitkomst bieden. Om besluiten toe te lichten, of simpelweg de cijfers te bespreken, is video veel sprekender. Met of zonder autocue: For Stories zorgt ervoor dat het verhaal van de directie perfect wordt overgebracht.  


Voiceover

For Stories verzorgt ook het schrijven van voiceoverteksten, plus het inspreken van Nederlandse voiceovers. Indien nodig, kunnen we dit vaak al binnen 24 uur leveren. Bel of mail Stefan voor de mogelijkheden.