For Stories
/


 

 

Communicatiebureau in Amersfoort

For Stories is een communicatiebureau in Amersfoort, opgericht door Stefan Forsten. Na ruim 10 jaar als marketing- en communicatiemedewerker bij verschillende bedrijven en communicatiebureaus te hebben gewerkt, werd het tijd voor de volgende stap. Het was de geboorte van For Stories. Het doel van het communicatiebureau is om bedrijven te helpen duidelijker te communiceren, door hun verhaal te vertellen. Daarbij geeft For Stories niet alleen communicatieadvies. Ook tekstcreatie, fotografie en video zijn onderdeel van de dienstverlening. 


Het verhaal achter de naam

De naam For Stories zegt eigenlijk al genoeg. We zijn er voor verhalen. Verhalen van bedrijven en van de mensen die er werken. Overal schuilt een verhaal in, maar het is maar weinig dat we het ook vertellen. For Stories helpt de verhalen naar boven te krijgen, door altijd door te vragen naar de vraag áchter de vraag. Leuke gimmick: de eerste 5 letters zijn bovendien de eerste vijf letters van de achternaam van Stefan. Puur toeval. Maar wel doorslaggevend voor de keuze voor de naam.

 

Het verhaal achter het logo

Het logo van For Stories bestaat uit drie lijnen, onder elkaar. Dit symbool wordt in de communicatiewereld vaak gebruikt voor copy, oftewel tekst. De tekst is in dit geval symbool voor verhalen. Verhalen die wij graag vertellen.

 


Communicatiebureau For Stories

 

 Kamerdalseberg 7
3825 CM Amersfoort
06 268 264 81