For Stories
/


 

 

Fotografie voor je website

Goede fotografie op een website spreekt aan. Het laat in een oogopslag zien wat je doet, of wie je bent. Bijvoorbeeld doordat je op de foto’s direct je werkomgeving of product laat zien. Maar het kan ook symbolische fotografie zijn. Wij denken graag mee in de fotografie voor je website. 


Medewerkers portretten op je website

Steeds meer bedrijven hebben op hun website een pagina ‘over ons’. Soms staat hier alleen het bedrijfsverhaal, maar nog leuker is het wanneer het bedrijf ook portretfoto’s van medewerkers op de site heeft staan. De stijl waarin je medewerkers laat fotograferen hangt heel erg af van je bedrijf. Voor formele bedrijven is een zakelijke foto in zakelijke kleding het best. Maar wil je liever wat losser, dan kan je ook kiezen voor een informelere portretfoto. Kijk ook eens verder op onze pagina portretfotografie.


Producten goed gepresenteerd

Wanneer je producten verkoopt, wil je dat deze goed gepresenteerd staan op je website. Goede productfotografie kan daarbij helpen. In het geval van een webshop kan het zelfs zorgen voor meer verkoop, als je goede fotografie gebruikt. Wij helpen graag bij het maken van de juiste foto’s van je producten, zodat deze goed gepresenteerd kunnen worden op je website. Lees er meer over op onze pagina over productfotografie.