For Stories
/


 

 

Fotografie voor brochures

Een goede brochure vertelt niet alleen het verhaal, maar laat dit ook zien. Goede fotografie gebruiken in je folder of brochure is daarom van essentieel belang. Laat ons naast je brochureteksten, ook de foto’s voor je brochure maken en wij zorgen dat het complete plaatje klopt. 


Fotografie van producten 

In een brochure kun je je producten goed presenteren. Je kan ze laten zien als vrijstaande fotografie, dus zonder een achtergrond, of je laat de producten in een natuurlijke omgeving zien, bijvoorbeeld een pepermolen in de keuken. Hoe dan ook: je product moet er uit springen als het gaat om de fotografie. Kijk ook eens op onze pagina productfotografie.

Fotografie van diensten

Producten zijn vaak makkelijk te fotograferen. Ze zijn tastbaar. Je kan ze zien. Diensten bieden net even een grotere uitdaging. Om diensten op de foto te zetten, moet je soms zoeken naar symboliek. Laat ons de symboliek vinden en de juiste foto's schieten voor je website. Natuurlijk kunnen we ook meedenken in de websiteteksten. Zo laat je niet alleen zien wat je doet, maar vertel je het ook nog!