For Stories
/


 

 

De inhoudelijke websitescan!

De websitescan van For Stories geeft een frisse blik op je eigen website. Wat vertel je er eigenlijk? Klopt het wat er staat? Is het actueel? Dagelijks bezoeken (potentiële) klanten je site, maar krijgen ze het juiste beeld wat er te bieden is. We scannen de site en zetten de goede én verbeterpunten op een rijtje. 


Hoe werkt de websitescan?

De websitescan bestaat uit 4 fases. Hierin kijken we naar de inhoud van de site en of je hier dingen aan kan verbeteren. Hieronder staat elke fase kort beschreven.

1. Start

We starten met een gesprek waarin we je een aantal vragen zullen stellen. Simpele vragen als: wie ben je, wat doe je en waarom moeten mensen bij jou kopen. 

 

2. Controle

We controleren de site. Op de werking, maar vooral op de inhoud! Klopt het verhaal uit ons gesprek, met wat we terugzien op de website. En is alles actueel?

 

3. Analyse

Nadat we de site hebben bekeken, maken we een analyse van de inhoud. Welke punten worden goed verteld. En welke komen niet goed uit de verf. 


4. Nabespreken

De analyse, inclusief verbeterpunten, krijg je op papier. Geen hele boekwerken, maar gewoon kort en bondig. Uiteraard lichten we die ook persoonlijk toe. 


 Wat kost een websitescan?

Een websitescan kost 295,- voor sites tot 25 pagina’s. Boven de 25 pagina’s rekenen we per 10 pagina’s 50 euro extra. Hiervoor krijg je een inhoudelijke analyse van je website, inclusief concreet advies over de verbeterpunten! Geïnteresseerd? Bel direct, of stuur een mail naar stefan@forstories.nl